Fleurop

Op deze pagina vind u informatie over de fleurop organisatie

Wat is Fleurop?
Fleurop Interflora Nederland is gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn bijna 1.400 bloemisten aangesloten bij Fleurop. Wereldwijd zijn dat er 51.000 verdeeld over ruim 135 landen!

Voor de consument en het bedrijfsleven
Bloemen zijn niet alleen geschikt voor privé-momenten, maar ook als relatiegeschenk, als promotiemiddel of als sfeermaker in een bedrijf. Daarom bestellen ook bedrijven dagelijks bij Fleurop hun bloemen.

Waarom Fleurop?

- Wereldwijd netwerk van bloemisten Via Fleurop kunt u over de hele wereld bloemen laten bezorgen, in maar liefst 135 landen! Per jaar bezorgen wij 40 miljoen boeketten wereldwijd, waarvan anderhalf miljoen in Nederland. Het Fleurop-netwerk bestaat uit bijna 1.400 bloemisten in Nederland en ruim 51.000 bloemisten in het buitenland.
- Symbool voor kwaliteit In Nederland herkent u de aangesloten bloemist aan het Fleurop-vignet. Dit vignet is het symbool voor de betere bloemenspeciaalzaak. Fleurop geeft 100% garantie op de uitvoering van opdrachten.
- Versheidgarantie Onze bloemen worden dagelijks vers ingekocht. Bij aflevering geven wij u dan ook een 7 dagen versheidgarantie.
- Snelle en betrouwbare bezorgservice Bij bestelling voor 11.00 uur, wordt het boeket dezelfde dag afgeleverd (m.u.v. zon- en feestdagen).


De Nationale èInternationale Bloemenbon
Naast het laten bezorgen van bloemen kunt u bij ons ook de De Nationale Bloemenbon bestellen. Dit is een makkelijk en leuk cadeau waarmee de ontvanger naar eigen wens een mooi boeket kan uitzoeken bij iedere Fleurop bloemist in Nederland. Ook hebben wij een internationale bloemenbon. Deze is verkrijgbaar in de waarden 10 en 20 Fleurin (1 Fleurin= 1 euro). Deze internationale bloemenbon is wereldwijd inwisselbaar en is verkrijgbaar bij de Fleurop bloemist