Betaalwijzen

betaalmethoden_04

Betalingsinformatie.

Betalingsinformatie.
Bij het bestellen van bloemenbonnen heeft u vier betalingsmogelijkheden:

credit card 
betalen op rekening (alleen bij grotere bestellingen mogelijk)
iDeal
PayPal

 

Betalen met Credit Card
Op Bloemenbon.com kunt u met uw credit card betalen. A&A Artistics BV accepteert de volgende credit cards: Master card, Visa card, Visa Electron, American Express, Diners Club. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die uw credit card gegevens versleutelt verstuurd. Uw gegevens worden direct geverifieerd bij de creditcardmaatschappij, die uw betaling na enkele seconden goedkeurt. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw bestelling met een ordernummer.

Wat gebeurt er als mijn betaling wordt afgekeurd?
Het kan voorkomen dat uw credit card betaling wordt afgekeurd, bijvoorbeeld omdat uw limiet is bereikt. In dat geval krijgt u de mogelijkheid om een andere betalingsmethode te kiezen, of om het opnieuw te proberen.

Hoe zijn mijn gegevens beveiligd?
Al uw gegevens, inclusief uw creditcardnummer, worden beveiligd met SSL. Dit is een sterke vorm van encryptie (versleuteling), die voorkomt dat kwaadwillenden uw gegevens kunnen gebruiken.

 

Betalen op rekening
Voior bedrijven en instellingen na authorisatie via www.creditchecker.nl  van Dun & Bradstreet

Betalingstermijn 14 dagen voor facturen tot € 1000,00.

Voor facturen boven € 1000.00 geld  20% bij plaatsing  van de opodracht en 80% binnen 14 dagen na opdracht. 

Bij opdrachten < € 75.00 berekenen wij additioneel € 7.50 administratie kosten

iDeal


Wat is iDeal?
Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk bloemenbonnen bestellen en afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke betalingsmethodes van uw eigen bank.

Hoe werkt iDeal?
U plaatst een bestelling voor de bloemenbon. Bij het afrekenen van de bloemenbon kunt u aangeven dat u met iDeal wilt betalen. Klik hiervoor de betalingsmethode aan en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. Uw bank vraagt u een aantal gegegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven.

 

PayPal


Wat is PayPal?
Met behulp van PayPal kun je een betaling doen via een e-mailadres van de ontvanger met behulp van een creditcard, bankrekening of ontvangen geld op de account. Geld storten van je account naar een eigen bankrekening is ook mogelijk

Hoe werkt PayPal?
U plaatst een bestelling voor uw bloemenbon. Bij het afrekenen van de bloemen kunt u aangeven dat u met PayPal wilt betalen. Klik hiervoor de betalingsmethode aan. Vervolgens wordt u doorgeleid naar PayPal waar de betaalopdracht voor u klaar staat. PayPal vraagt u een aantal gegegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw paypal account afgeschreven.

Creation: A&A Artistics BV
Copyright © 2000-2013  www.bloemenbon.com