Over ons.

B L O E M E N B O N . C O M   

B L O E M E N B O N . C O M maakt deel uit van A&A Artistics BV.

A&A Artistics BV is lid van Fleurop 

A&A Artistics BV exploiteerd een aantal websites waaronder

 

Daarnaast heeft de onderneming in het centrum van Zevenaar een bloemenspeciaalzaak onder de naam Floral arts and designs. Dit bedrijf met een winkelvloer oppervlakte van ruim 300m2 heeft een trendy assortiment bloem en plant decoraties incombinatie met een groot assortiment woon accesoires. Het bedrijf heeft naast een groot particulieren klanten  ook een afdeling die zich bezighoud met het verzorgen van bloemen en bloem & plant decoraties voor bedrijven en instellingen.

 

 

 A&A Artistics BV is lid van Fleurop Interflora Nederland.

 

Wat is Fleurop?   
Fleurop Interflora is al ruim 80 jaar gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn bijna 1.300 bloemisten aangesloten bij Fleurop. Wereldwijd zijn dat er 51.000 verdeeld over ruim 135 landen! Fleurop stelt bepaalde kwaliteitseisen aan haar bloemisten. De Fleurop bloemist kan u daarom ook net dat beetje extra kwaliteit en service geven.

 

Voor de consument en het bedrijfsleven
De bloemenbon is een prachtig product geschikt voor iedere boodschap die u wilt overbrengen. Dus zowel voor een persoonlijke als zakelijke boodschap. Bloemen of planten als relatiegeschenk, promotiemiddel of als sfeermaker in een bedrijf. Voor meer informatie over de zakelijke mogelijkheden van bloemenbon kunt u contact opnemen met onze sales afdeling sales@flowers.nl

  

Waarom Fleurop?

 • Wereldwijd netwerk van bloemisten.
  Via Fleurop kunt u over de hele wereld bloemen laten bezorgen, in maar liefst 135 landen! Per jaar bezorgen wij 40 miljoen boeketten wereldwijd, waarvan anderhalf miljoen in Nederland. In Nederland heeft Fleurop met haar 1.300 leden een landelijke dekking.
   
  Symbool voor kwaliteit.
  In Nederland herkent u de aangesloten bloemist aan het Fleurop-vignet met de Mercury-man. Dit vignet is het symbool voor de betere bloemenspeciaalzaak. Fleurop geeft 100% garantie op de uitvoering van opdrachten. 
   

  Versheidgarantie. 
  Fleurop bloemisten kopen de bloemen dagelijks vers in. Bij aflevering of aankoop geven zij u dan ook een 7 dagen versheidgarantie.
   
  Snelle en betrouwbare bezorgservice
  Bij bestelling voor 12.00 uur, wordt de bloemenbon de volgende werkdag afgeleverd. 
   

 

 


Ons kantoor is in Zevenaar waar ongeveer 8 mensen dagelijks voor en met onze collega bloemisten hun uiterste best doen om uw bloemengroet zo goed mogelijk over te brengen. Heeft u vragen, opmerkingen of een klacht, mail de afdeling sales@flowers.nl . Uw reactie wordt zo snel mogelijk beantwoord.

 

 

 

Producten en diensten

 

Door floral arts and designs

Decoratie & aankleding van beurzen, evenementen, kantoren en interieurs.Met ons team zijn wij voortdurend bezig met de mode- en trend ontwikkeling in zowel binnen-als buitenland.

Zo bezoeken we beurzen in o.a. Parijs, Londen, Brussel en Milaan om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van design en bloemsierkunst.

Onze gedrevenheid en devotie voor het vormgeven met natuurlijke materialen stellen ons in staat elke ruimte op een meesterlijk niveau te transformeren.

Naast het zelf actief bezig zijn met in ons eigenzinnig vakgebied, adviseren wij op het gebied van aankledingen voor evenementen en interieurs

stuur voor meer informatie een e-mail naar onze afdeling verkoop sales@flowers.nl

 

 

  

 

Bezorg informatie van TNT Post.

 

Verzendingen door TNT post

Gegarandeerde bezorging
Met GarantiePost weet u zeker dat uw zending de volgende werkdag wordt bezorgd.

Gegarandeerd, verzekerd en aangetekend.

Prijs € 7.50 inclusief track & trace  

Geadresseerde niet aanwezig?
In het geval dat uw post niet kan worden bezorgd, kan de geadresseerde de zending ophalen bij het dichtstbijzijnde postkantoor, Business Point of Business Balie. Of u laat de zending kosteloos direct retour sturen.

Track & Trace
Met 
Track & Trace volgt u uw GarantiePost via internet. Zo weet u op elk moment precies waar uw zending is en wanneer deze is bezorgd.


 

Express van TNT Post (voor internationale bezorgingen)

Snel en voordelig
Met Express krijgt uw bloemenbon levering voorrang. Uw zending is in de regel slechts twee dagen onderweg. Dat maakt Express sneller dan elke andere internationale postservice. Express is zelfs bijna net zo snel als een koeriersdienst, maar veel voordeliger. Bovendien hoeft de ontvanger er niet voor thuis te blijven.

 

€ 12.50

Track & Trace
Met 
Track & Trace volgt u uw Express-zending via internet. Zo weet u altijd precies waar uw zending zich bevindt en wanneer deze is bezorgd. Express-zendingen zijn tot de Nederlandse grens te volgen. 

 

 

Kosten.

Additionele kosten voor bezorging:

- via de normale postbezorging van TNT post  € 5.50

- via de garantiepost van TNT post € 11.50

- voor internationale bezorgingen € 12.50

  

 

Contact informatie:

B l o e m e n b o n . c o m

A&A Artistics BV 

P.O. Box 31

NL 6900 AA Zevenaar

Telefoon: +31 316 332003 (tijdens kantoor uren)

Fax: +31 316 524240

E-mail: Info@flowers.nl

 

 

Vertel 3 vrienden of collega's
over ons en maak kans op een
bloemenbon ter waarde van € 25.00
 
Statement: Wij gebruiken deze adressen niet voor marketing doeleinden.
Vertel uw vrienden of collega's over ons.